Join Photoblog!
pixel
« 
pixel
 
  »
pixel
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
 »
pixel

Final Exam Part 01 of 02

2008.11.17
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
6 Comments
snapshoot full of expression... full of concentration...
cantikkk
snapshoot · 2008-11-17: 07:51
hitokirisama Budak dalam darjah ni memang senang saya ambik shot, kalau budak besar sikit semua shot tak menjadi sebab mereka banyak main sembunyi-sembunyi..
hitokirisama · 2008-11-17: 08:14
akmalismail boleh ke snap pic masa periksa?xboleh concentrate la..hehe
tapi subjek yg unik!best!
akmalismail · 2008-11-17: 12:04
hitokirisama sekejap je..:), kalau boleh saya pun nak tengok gambar masa saya ambik periksa dulu-dulu, tapi sayang tak pernah ada yg ambik .. :(
hitokirisama · 2008-11-17: 21:52
khairilamrie Ini sarkes sudah jinak..sudah berapa lama diorang training.. :)
khairilamrie · 2008-11-18: 03:57
DJThoRmented ko ni buat pressure lebih kat dia orang... kesian budak² nie.
DJThoRmented · 2008-11-19: 23:39
Bold Text
Italic Text
UnderLine Text
URL Link
pixel

Name
URL
pixel


Views: 276
Category: School
pixel
« 
pixel
 »
pixel