Join Photoblog!
pixel
« 
pixel
«  
 
pixel
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 
pixel

Homestay in Ipoh, Perak

2009.05.07
pixel
Front of the house
pixel
View of the living room plus the dining room, television included in the rent.
pixel
View of the kitchen from the living room, there's a resting corner on the side under the stairs.
pixel
main bedroom consists of queen size bed, study desk and lamp, wardrobe. Bathroom is attached to the room and have air conditioning.
pixel
second bedroom, extra bed is available upon request.
pixel
Looking for a place to stay in Ipoh, Perak? I have five units of homestay ready for rental at Taman Perpaduan Koperasi, 31400, Ipoh, Perak.

They are near the Lost World of Tambun, Sunway Extreme Park, Hospital Pantai Puteri, Maktab Perguruan Ulu Kinta, Kolej Pembantu Perubatan Ulu Kinta, Kinta City, Giant, Tesco and Tesco Xtra.

Affordable price per night at:
RM180(3 rooms,2 bathrooms),
RM200(3 rooms,3 bathrooms)
and
RM240(4 rooms, 3 bathrooms)..

All main rooms have air-conditioning.

There's kitchen with utensils, fridge/freezer, cooker, kettle for your convinenient. Catering is available for breakfast/lunch/dinner upon request.

For further details and reservation please contact:
019-5109885 - (ZAM) or 012-5190156 - (BADRI) or email me at prioneris10@gmail.com

if you leave a comment, make sure u put ur email in as well so I can contact u back :)



56 Comments
roszita rabu salam,saya ita dari nilai..nk tya lokasi homestay ni dekat tak dengan dataran bandaraya ipoh perak?
roszita rabu · 2009-11-12: 22:15
thestyliss sorry for the late reply. dataran ipoh dalam 20 minit dari rumah ni by car.
thestyliss · 2009-11-14: 19:45
zuraini 25 aribulan available lagi tak utk 4 bilik. RM240 per nite?
zuraini · 2009-12-02: 19:15
thestyliss Available, contact me through email for further details. Thanks:)
thestyliss · 2009-12-03: 00:35
farysa RM180(3 rooms,2 bathrooms) untuk 23,24 nie ada lagi x?
farysa · 2009-12-11: 11:08
????? available utk 23 n 24.. sila contact saye through email or phone for further details ye :)
????? · 2009-12-11: 17:26
Aznim Hani Salam...just nak tanya....homestay ni available tak on the 30/1 to 31/1/10?
Aznim Hani · 2010-01-19: 04:06
ain saya nak tnya kalo 28hb3- 1hb 3 ada kosong tak?dekat tak dengan hospital pantai putri
ain · 2010-02-23: 01:53
thestyliss aznim: maaf saya tidak dapat contact anda balik utk confirmkan..

ain: masih ada kekosongan, sgt dekat dgn hospital pantai puteri, berape minit je by car. contact me through email or phone for further details ye.

thank you for your interest :)
thestyliss · 2010-02-23: 13:29
Shima/Mazlan Salam..Encik Badri.
Saya Pn. Shima yang call sebentar tadi. Di sini saya ingin confirmkan yg kami akan datang pada pukul 11pagi esok 5/02. Terima kasih.
Shima/Mazlan · 2010-03-04: 00:10
aween salam, nak tanya utk 19/6 - 21/june available tak? how many max pax in one home.berapa homestay yg u ada? kalau boleh i nak 3. for reply pls email me at a.asharida@gmail.com
aween · 2010-04-09: 06:34
zahid Salam, homestay ni dekat ngan MAP Training, Medan Lapangan Mulia atau Tmn Seri Rapat atau Tmn Taufik tak? Saya nak hantar anak kursus kat MAP. Timakasih
zahid · 2010-05-04: 00:33
Puan Izan salam.....saya Pn Izan. Saya ada program karnival waja diri pada 24hb Julai...dekat x ngan program ni....
Puan Izan · 2010-07-15: 21:54
Nur Adibah Matharuddin Nak tanya your place to lost world of tambun brp jauh.. planning nak organize family trip.. reply via my email ndeeba_78@yahoo.com
Nur Adibah Matharuddin · 2010-08-01: 08:25
hasni rahim salam
saya nak tanya ada homestay yang available on 22 okt tak? pls reply to my e mail aalei_2102@yahoo.com
hasni rahim · 2010-08-21: 03:41
????? salam,saya rina,ada homestay utk 4 bilik pd 3-5 Dec depan for family holiday. Send to my email asrinamaidin@yahoo.com
????? · 2010-11-14: 11:51
azwan sy dr penang nak sewa pada 25/12/2010 1 malam sahaja...ada kekosongan..
azwan · 2010-12-02: 02:57
azwan pls email saya @ azwanaziz7062@yahoo.com a.s.a.p...
azwan · 2010-12-02: 02:59
Cassey I wish to know whether non-muslim can rent? how much rental? for CNY available? 5 nights min. charges? please email me at casseyteh@gmail.com. Thank you.
Cassey · 2011-01-12: 00:37
wan salam, bilik/rumah masih available during cny eg. 3 & 4 feb 2011 ?
wan · 2011-01-29: 23:03
anne nak tanya rate untuk sebulan berapa ye..
anne · 2011-04-07: 23:37
thestyliss sila contact zam(0195109885) or badri(0125190156) directly. boleh bincang if untuk sebulan. thank you.
thestyliss · 2011-04-08: 01:10
neeza salam, area home stay nie dekat dgn jalan lahat, menglembu x
neeza · 2011-04-24: 05:37
Khairi RM240(4 rooms, 3 bathrooms) booked for 20/5/11 (Jumaat).
Boleh bagi perincian katil utk setiap bilik x? untuk rujukan saya dan semua di sini kot... :-)

-khairi-
Khairi · 2011-05-05: 03:29
ishah Salam..nk tanya ckit..jauh x rumah ni dengan lost world tambun?brape jauh jarak ngn masa yg diambil?
ishah · 2011-05-10: 04:11
aziah salam , sy puan aziah .. hmestay ni jauh x ngn royal collage mdicine perak ?
aziah · 2011-05-19: 05:04
fauziah Salam,ada lagi ker homestay ni ?
fauziah · 2011-05-20: 13:06
thestyliss ishah: dekat je ngn lost world, lebih kurang 4 minutes drive.

aziah: not that far. about 10 minutes drive.

fauziah: ada lagi. call no berkaitan if nak book or further queries
thestyliss · 2011-05-22: 19:17
sue homestay ni dekat dgn hospital permaisuri bainun tak. dlm berapa km
sue · 2011-05-29: 04:04
khaleesha salam, nk tanya.. homestay ni dekat x dgn stadium?? bpe km ye?? n bpe minit ke stadium??
khaleesha · 2011-07-14: 04:22
zal salam,saya nk rent home stay ni 3 ari 2 malam bpe ea?
boleh kurang kan harga x?
zal · 2011-09-13: 10:11
mazlan Salam tuan, saya nak sewa 1 unit rumah homestay 4 bilik pada 24 September 2011 (1 hari sahaja) .email saya : mb.mazlan @yahoo.com hp: 0196959139.
tq.
mazlan · 2011-09-21: 08:57
????? Salam...sye nak tanya nih..homestay nih dekat x dengan kolej sains kesihatan bersekutu ulu kinta 31250 tanjung rambutan perak???????? email saya norazreenshahrina@yahoo.com.my
????? · 2011-10-08: 09:56
Khairul Rizal Bin Othman salam...saya nak tanya samaada homestay utk 3 rooms available tak pada 7-10/12/2011. Email saya khai_rul73@yahoo.co.uk
Khairul Rizal Bin Othman · 2011-11-10: 05:22
meen Salam..sye nk tnye ad kosong lg x 4 smpai 6 dismbr ni?urgent..hubungi 0179303258..tq
meen · 2011-11-10: 11:15
sha Salam...saya nk book utk 6/12 nie ...(3rooms/2bathrooms) RM180...
sha · 2011-11-10: 22:16
azielaila salam.. sy nk tny ada kosong lg x 3R.2BR tu utk 4,5 dn 6 dissember ni? kalu ada,sila msj sy 0176873407..
azielaila · 2011-11-14: 12:06
????? salam...saya azila dr seremban..tarikh 26 & 27 ade kosong x utk rm180..(3room/2btroom) 2 hari 3malam..ade diskaun x (hp 0163641029)
????? · 2011-11-16: 09:09
Sam wish to know whether non-muslim can rent? how much rental (3 room 2 bathroom) ? for 10/12/11 or 11/12/11. please email me at laiwah_31@yahoo.com. Terima kasih.
Sam · 2011-12-02: 05:59
nurul nadia salam.. can leave full address for this homestay?
nurul nadia · 2011-12-14: 22:56
nurul nadia nurul nadia email : pulsa_may91@yahoo.com
nurul nadia · 2011-12-14: 22:59
yoe salam... saya nak tanya ade kosong dok untuk 23.1.2012.. untuk 3 bilik, 3 bilik air. jarak dengan lost world of tambun brape Km. klau free sms 0199397203
yoe · 2011-12-31: 19:23
????? askum,saya cikgu maimunah hj. azit nak book homestay tn.hj. bertarikh 2hb. june hingga 3hb. june 2012 (3hari 2 malam). homestay yang kembar 2 tu.Saya tinggal satu baris dgn homestay tn.hj. umah no. 50.
maimunah_azit@yahoo.com.
????? · 2012-01-04: 08:07
Tiem Shukor Assalam. Sy Tiem dari KL. Sy nk tnya, utk rumah yg ada 4bilik dan 3 bilik air tu, available x on 4 to 7 Feb 2012 ni? Hg fix ker?? Pls return my comment at my email : fatimah-shukor@ambankgroup.com. Thanks
Tiem Shukor · 2012-01-13: 22:24
Rohana Hassan assalamualaikum.. boleh bg quotation utk 2 unit rumah (1 unit 4bedrooms, 1 unit 3 bedrooms). Preferably sebelah-menyebelah. Somewhere around June 2012. email pd saya anamin070603@yahoo.com.. TQ
Rohana Hassan · 2012-02-05: 06:59
Balkis Sultan As salam.saya nk quotation 2 buah rumah, 4 bilik n kalau blh sebelah menyebelah.Homestay ni dekat dgn tambun 5 ke?
Balkis Sultan · 2012-02-20: 00:08
Cikgu Kamil-Melaka Salam en. badri. saya bercadang membawa guru-guru dan pelajar (sek.menengah) seramai 44 org semuanya selama 2 malam. Jika dibenarkan kami mahukan 2 apartmen (4 bilik). Tarikh yg dicadang pada 27 Mei 2012 hingga 29 Mei 2012. Jika en. badri benarkan sila maklum kepada saya. kai ke ipoh hanya untuk ke Lost World of Tambun dan sekita ipoh sahaja.
Cikgu Kamil-Melaka · 2012-03-06: 00:36
Hj Mustafar Kamar Hain Zam: Kami nak sewa rumah yang 3 bilik yang berhampiran dgn Lost World pada 1 Jun hingga 3 Jun 2012.
Hj Mustafar Kamar · 2012-05-02: 01:59
maheran amin rumah yang 4 bilik available x dr 13 hingga 16 Disember 2012.
maheran amin · 2012-11-30: 03:38
saleh suradi asslmualakum pn, nak tanya dulu
a) ada tak rumah untuk disewakan selama 2 bulan? 18/5/13 - 20/6/13
b) berapa sewanya?
c) kalau home stay pun boleh tapi sewanya kena berpatutan
d) yang nak duduk 4 orang pelajar perempuan nak jalani latihan praktik
e) alamat e-mail - salehsuradi@yahoo.com
Terima Kasih Wassalam
saleh suradi · 2013-05-09: 20:46
akma salam.

Saya berminat untuk stay di homestay ini pada tarikh 14/9/2013-16/9/2013...rumah yang 4 bilik masih kosong lg?
akma · 2013-08-01: 01:24
akma akmajuba@yahoo.com
akma · 2013-08-01: 01:26
????? may I book RM180(3 rooms,2 bathrooms) check in on 9/8-11/8check-out
????? · 2013-08-07: 01:05
thestyliss hi, yes u may. kindly contact en zam @ 0105109885 to proceed with booking. Thanks :)
thestyliss · 2013-08-07: 03:27
thestyliss sorry, it's 019-5109885
thestyliss · 2013-08-07: 03:28
Badri Saya berminat untuk stay kat homestay ni pada 08/06/14 checkin dan check out 09/08/14.(1malam)Rumah yang 3bilik masih kosong Lagi ke.saya nonmuslim dan anggota polis Nama saya Anba ,alamat email : anba36693@gmail.com
Badri · 2014-05-23: 12:05
Bold Text
Italic Text
UnderLine Text
URL Link
pixel

Name
URL
pixel


Views: 11437
pixel
Tagged: homestay ipoh malaysia perak vacation rental cheap night day affordable lost world tambun sunway stay place hospital wedding kenduri mandi cuti kolej maktab perguruan kejururawatan nursing
« 
pixel
 
pixel