tolom...!!!

by Asylum February. 27, 2008 1860 views

waahhhh…..peluang kekuningan di depan mata.ini bukan kali pertama DENSO MURAN dianjurkan.sebelum laporan lanjut,aku nak story ckit pasal MURAN ni event ni dianjurkan oleh DENSO Engineering Society + Muran Committes yg bertempat di DENSO Corporation Headquaters event dianjurkan bermodus operandi utk melahirkan + memperkembangkan + mempergunakan segala kemahiran yg ada pd setiap warga kerja DENSO seluruh dunia.ia terbahagi kpd beberapa kategori iaitu kategori mesra alam,kategori penjimatan kos,kategori futuristik dan byk lagi.segala kos penghasilan ciptaan akan dibiayai sepenuhnya oleh DNJP.setiap warga kerja DENSO yg menyertai hanya bermodalkan bakat dan kemahiran sebagai tiket utk mengambil bahagian dlm event tersebut.hadiah yg diperuntukkan agak lumayan disamping menyemarakkan lagi DENSO SPIRIT.tp……..semua itu bukanlah menjadi tarikan nafsu serakah + topik aku pd kali ini………..



minda kosongku dipenuhi imaginasi liar.mindaku berimaginasi seterusnya melayang jauh ke negara matahari terbit.huh…sekiranya aku melayakkan diri utk memenangi trip ke jepang……………….. skali lagi minda kosongku mengosongkan ruang statik neuronku…alangkah indahnya semua itu…..degupan jantungku berdetap dgn lebih kencang.ku kerah semua sel² otakku,memikirkan….apakah yg aku mampu hasilkan?mampukah aku?mampukah minda kosongku berfikir waras?sekali lagi persoalan yg membabi buta hadir di benak otakku.tolom…!!!jerit hati kecilku…..tolom lah aku…!!!bagilah aku cahaya idealogi² mu itu…ku seru semua…minasan… …..!!!

tolom lah aku…..
mampirlah padaku….
tolom……………….

apakah ilmu di dadaku tdk setanding ngan ilmu pd senyuman sinis beliau…??

apakah yg tertera pd bulatan kehijauan tersebut…???

tolom daku menge'catch'kan my dreams…..lol….

masih sempatkah daku melibatkan diriku yg hina ini…???

  Be the first to like this post
Join the conversation
9
There are 9 comments , add yours!
Asylum 11 years, 9 months ago

permainan [b]sebek[/b] kian dilupakan muda mudi masa kini.....

11 years, 9 months ago Edited
Nasruddin 11 years, 9 months ago

sebek menjadi bahan mainanku

11 years, 9 months ago Edited
Asylum 11 years, 9 months ago

orrr....jge duk debe sgt gak..kawam timbok kam....!!!

11 years, 9 months ago Edited
Nasruddin 11 years, 9 months ago

baram nak, baram jadi

11 years, 9 months ago Edited
Asylum 11 years, 9 months ago

ado ko jual?make pulut sudoh boh....hak²

11 years, 9 months ago Edited
Nasruddin 11 years, 9 months ago

beras siam tetap menjadi pilihanku...lala

11 years, 9 months ago Edited
Asylum 11 years, 9 months ago

tolom hamba menghasilkan idea² bernas [bukan beras] utk dijadikan material seterusnya.........paham² jela kan....lol..............

11 years, 9 months ago Edited
Nasruddin 11 years, 9 months ago

anda masih sempat...

ada apa yang boleh saya bantu?...

11 years, 9 months ago Edited
Asylum 11 years, 9 months ago

harapan menggunung..............namun....persoalanya,sempatkah aku?

11 years, 9 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com