ekSPEDisi Tabuh 2008 part 3

by Azhar73 December. 02, 2008 12238 views

Salam..

ekSPEDisi Tabuh 2008
30 November 2008

klik link untuk melihat keseluruhan foto http://flickr.com/photos/azhar73/ [flickr.com]

Sila klik SHOW MORE OPTION di bawah kalendar sebelah kiri untuk melihat entry yang lepas.

Taman Melawati dan Bandaraya Kuala Lumpur.

Bukit Tabuh Barat. Yang sepatutnya aku dan Harun daki pada hari sabtu sebelum tukar plan untuk join ekSPEDisi Tabuh 2008. Rasanya yang tu lagi senang..

Empangan Hulu Kelang.

Para peserta mengaminkan doa yang di baca oleh salah seorang urusetia setelah semua selamat tiba di tempat penamat.

Permainan komunikasi.

Sesi menjamu selera. Makan tengahari kami adalah Nasi Ayam dan minum teh O ais limau. Badan penat dan cuaca panas, dapat berehat macam ni sambil makan tepi jeram… Fuhhh… syahdunyaaaa….

Terima kasih daun keladi. Juadah tengahari memang sedap.

'APABILA SIREN EMPANGAN BERBUNYI, SILA KELUAR DARI KAWASAN SUNGAI INI DENGAN SEGERA'. So jangan gatal-gatal nak menyelam lama-lama…

Inilah aktiviti budak-budak ni pada penutup program. Mandi… ini termasuklah para urusetia. Mentang-mentanglah dorang tak bawak anak bini, tempat cetek cetek pun dorang tiruk mengalahkan budak-budak ni.. Itulah enjoy namanya…

Aku ucapkan jutaan terima kasih pada semua yang banyak memberi kerjasama dalam keseluruhan photoshot ni walaupun ada yang malu-malu dengan kamera..

Terima kasih.

  Be the first to like this post
Join the conversation
1
There is 1 comment, add yours!
Basir Seerat 12 years, 8 months ago

wonderful

12 years, 8 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com