Hari Keluarga, Maybank-IB Dept, 1

by Azhar73 June. 06, 2009 3028 views

Hari Keluarga, Maybank-IB Dept, 1

Bagan Lalang, Selangor.
30-31 May 2009,
Hotel Seri Malaysia.

Program ini bukanlah program rasmi Maybank-IB, tapi adalah program hasil kreativiti kakitangan jabatan dalaman Maybank-IB sendiri. Program yang julung kali diadakan dan diharapkan ada beberapa program lagi seumpamanya dimasa akan datang.

Satu program ringkas, sederhana tapi meriah, meskipun rata-rata yang menyertainya dah pun mengenali satu sama lain, tapi dapat mengeratkan lagi setelah berkumpul sebegini bagaikan sebuah keluarga yang besar.

Bagi aku pulak yang jarang-jarang jumpa semua kakitangan Maybank-IB dan kelarga mereka, perkenalan aku setakat hari pertama jer sebab hari kedua aku dah KO, demam lar.. Berbungkus kat bilik sampai dah nak masuk tengahari. Sarapan pun miss, tapi nasib baik stok kat bilik ada. Hahahaa..

Okeh, enjoy ler dengan gambar yang tak seberapa ni. Ni jer yang sempat…

Foto bahagian kedua : Page 2 [photoblog.com]

****************************************

MAAF sebab lambat upload gambar, lepas pada tu aku MC 4 hari, Jumaat baru start kerja.. So lama jugak tak bukak pc dan update gambar.

****************************************

Foto oleh :

Azhar A Rahim
+6019 264 2844
[email protected]

Feel free to visit my fotofolio at : azhararahim wordpress [azhararahim.wordpress.com]

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com