bijna klaar....

by Ingeborg Leeftink (Borg) November. 26, 2011 22763 views

Het is eind november en de afgelopen maand is een maand geweest gevuld met schilderen en les geven (mozaïek en schilderen). Ik heb me verstopt in het atelier en ben met van alles door elkaar aan het werk. Ik heb in ieder geval een hondenschilderij en een kattenschilderij afgeleverd.

Mijn ‘vrije’werk bestaat momenteel uit half of bijna afgemaakte doeken. Gelukkig ziet het er nu wel naar uit dat op korte termijn een aantal grote doeken hun afronding krijgen. Want in januari staat de eerste expositie van 2012 al weer op stapel. Schilderen is ook gewoon hard werken :-)

Gelukkig heb ik af en toe even tijd voor een inspirerend uitje, zoals afgelopen week de KIM in Arnhem. Nu als bezoeker, de afgelopen twee jaar als deelnemer. Maar omdat het dit jaar al zo druk was met exposeren, even een jaartje overslaan en hopelijk mag ik het dan volgend jaar weer in de planning opnemen. Je weet het nooit, want de ballotage is streng. En dat is nodig, want alleen dan krijg je zo'n prachtige presentatie. En ik doe graag mee, want de Eusebiuskerk blijft een bijzonder mooie locatie om je werk aan anderen te laten zien…

Bijna klaar….

Mijn maskers, een klein doekje van 24 x 30 cm.

Sani, een opdracht. 50 x 70 cm

Lobo, ook een opdracht. 60 x 60 cm

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com