Groombridge Place and Gardens, East-Sussex

by Taavi Sepp April. 06, 2007 4582 views

Lihavõtete ajal sõitsime kahel päeval mööda Kenti ringi. Esimene külastus oli Groombridge'i parki. Nimetatud kohta kasutati filmi “Uhkus ja eelarvamus” (“Pride and Prejudice” eng.) võtetel ning oma asukoha tõttu võib teda leida nii Kent'i kui ka East-Sussex'i vaatamisväärsuste hulgast.
Pildile sai püütud nii tükikesi pargist, parkmetsast kui ka asukatest. Piltidelt võib leida lendavaid asukaid, keda paar korda päevas rahva heaks ringi lennutatakse, siis neid, kes metsas elavad ja ka neid kes parki külastavad. Kõvaralt pügatud puudega aia nimi ongi Drunken Garden, keskaegsetes rõivastes kodanikud esitavad Inglismaa ajalugu. Kuna pikk toru oli väga mannetu, siis kauge maa taha jäävad objektid on halva kvaliteediga, aga mis parata!
Triibuliste sokkidega eesel kannab nimetust Zeedonk ehk eesli ja sebra ristand

Purjus aed / Drunken Garden

Kiire ülevaade Inglismaa ajaloost.

Kiire ülevaade Inglismaa ajaloost.

Kiire ülevaade Inglismaa ajaloost.

Zebra + Donkey = Zeedonk

Linnutaltsutaja.

Plekist konnad / Metal frogs…

Valvur / Guardian

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com