Ashenbank Wood, Cobham, Kent

by Taavi Sepp October. 21, 2007 2945 views

Tähistades ilusat ja päikeselist pühapäeva, läksime metsa! Kuna kaugele ei viitsinud minna, siis valisime kodulinnast umbes nelja miili kaugusel asuva Cobham'i küla servas oleva Ashenbank-nimelise metsa. Cobham'i on kuulus koht, kuna seal asub Cobham Hall - üks Kent'i uhkemaist majadest. Lisainfo siin [kentattractions.co.uk] ja siin [en.wikipedia.org] ja siin [cobhamhall.com] ka.
Huvitav fakt - nimetatud metsas kasvab 283 erinevat seenteliigi esindajat, neist kümme on haruldased!

Today we spent couple of hours in a nearby woodland, Ashenbank Wood. Close to Cobham Hall and A2, and has 283 different funghi of which 10 are considered to be rare! Autumn is in full coulours (at least in UK), go to the woods and get the best of it! Links to the main attraction of the village here [kentattractions.co.uk], here [en.wikipedia.org] and there [cobhamhall.com].

Woodland Trust has nice, colourful signposts.

Old and twisted

  Be the first to like this post
Join the conversation
2
There are 2 comments , add yours!
Ursula 13 years, 11 months ago

vaadates su pilte siis tundub et iga päevaga lähevad pildid paremaks....hea silmaga lausa märgata progressi;)

13 years, 11 months ago Edited
Delizia 13 years, 11 months ago

I love these pictures...... Good work! ;)

13 years, 11 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com