Monterey Bay Aquarium

by Taavi Sepp October. 30, 2007 2420 views

Tänane päev kulus Monterey linnas asuva akvaariumi külastusele. Kuna sinna on Hayward'ist umbes 100 miili, siis ei plaaninud tänasele päevale muid ettevõtmisi. Akvaariumi elukateks on ainult California rannikuvetes elutsev seltskond, osa selle esindajaid oli ka väljaspool akaariumi vabalt ujumas võimalik näha. Kas teadsite, et elus meritäht on pehme nahaga? Kui teha pikalt peopesal hoida (mitu tundi ikka!), siis võib ta ka purema hakata.

Task for today was a visit to Monterey Bay Aquarium, which hosts most of the representatives of sealife from California coastline. Lovely and clolurful crowd!

Some more cormarons.

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com