Lüllemäe, Eesti

by Taavi Sepp May. 04, 2008 3154 views

Käesoleva aasta Eesti visiidil olles veetsime kaks päeva Lüllemäel. Esimene oli ilus ja päikesepaisteline, teine aga… nojah, saime ratastega kilomeetri jagu sõita, kui tuli tagasi pöörata, et mõnigi koht kuvaks jääks.
Käisime Tornimäe torni otsas, kuhu viimase aastaga on tekkinud panoraamfotod igas ilmakaares. Väga teretulnud liigutus.A quick flashback to the annual visit to Estonia, where we also spent a couple of days in a small village called Lüllemäe. Loads of information [karula.ee], unfortunately all in Estonian. Hey-ho, tourist!
Anyway, the tower of Tornimägi is appaerntly the highest wooden tower(ish) buildging in the Baltic States if not even in a larger scale. A place worth visiting, if you are after hicking/camping/fishing.

Karula uus kirik. / Karula new church.

Tornimäe torn. / The tower of Tornimägi.

Lüllemäe spordikool ja majutusasutus. / A place to stay (sort of Bed and Breakfast, not sure about the breakfast, though…)

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com