Strandpromead

by Emil Ryberg October. 26, 2016 380 views

En av de varmaste dagarna hittills, varmare än svensk sommar, hade äntligen kommit, och för att fira detta packade jag ner en bok, en handduk och vatten i min ryggsäck, och cyklade till Mairangi bay beach, som man nästan kan se i bakgrunden.

Jag kände för att gå längs med stranden, vilket jag därför gjorde, med fantastisk värme i luften och klar ursikt mot havets horisont.


Längs med strandpromenaden fanns en lite mer avskild strand med mindre folk, och för att tidvattnet var högt kunde man inte komma långt utan att bli blöt.

Men mina skor var redan av och jag kände för att se hur stranden såg ut på andra sidan, så jag fortsatte så långt jag kunde.

Vad man däremot behövde hålla koll på var stenras från berget bredvid, då det är vanligt att ett parti av berget lossnar och faller ner på stranden, vilket syns i föregående bild.

Jag behövde till slut vända tillbaka för att kunna fortsätta längs med strandpromenaden, och efter ett tag var jag framme vid Browns Bay beach, där jag la min handduk och började läsa.

Fram emot eftermiddagen började det bli kallare i luften och det kändes som att regn var på väg. På tillbakavägen gick det dock mycket snabbare på grund av att tidvattnet nu var lågt, och jag kunde gå hela vägen på sanden utan att behöva vika av.  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com