Färden till Muriwai (2/2)

by Emil Ryberg November. 21, 2016 250 views

Framme i Muriwai! Man kunde höra de mäktiga vågorna från långt håll, och de var aggressiva, så även om det hade varit skönt med ett dopp efter den långa cykelturen bestämde jag mig för att inte bada. På bilden ser man en stor "tākapu"-kolloni, som jag stod och kollade på ett tag.

Stranden i sig från fågelkolonin, var väldigt fräckt att se folk surfa bland vågorna, en riktigt bra surfare var långt ute och gjorde "duck dives", som betyder att man dyker under vågen med brädan och kommer upp på andra sidan.


Annan vinkel av fågelkolonin. Det började runt dethär laget regna, och dimman blev tjockare.


Började bli lie skeptiskt på att jag faktiskt skulle få se solnedgången.


Dimman från havet gjorde att man inte kunde se långt alls längs med stranden.


Men senare la sig dimman och duggregnet, och det blev istället varmt och skönt.


Gick länge längs med den nu inte lika dimmiga stranden, utan skor och med sand mellan tårna.


Solnedgången närmade sig, och vågorna lugnade sig.


Fick till slut se solnedgången, eventuellt lite täckt av moln, men ändå väldigt fin. Eftersom det nu var kväll och det var långt hem, och även för att mina ben behövde vila, bestämde jag mig för att sova på stranden under en stjärnklar himmel, något jag har viljat pröva på länge. Det var lite kallare än jag väntade mig, men var ändå otroligt rofyllande.


  Be the first to like this post
Join the conversation
1
There is 1 comment, add yours!
Lars Ryberg 4 years, 8 months ago

Sov du på stranden ??!! Wow!

4 years, 8 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com