Anca si Catalin

by Agentia De Fotografie July. 12, 2018 10184 views

Nunta lor a fost pe 07.07.2018! Cifra 7 inseamna din start perfectiune, cifra lui Dumnezeu. Cel mai probabil nici nu a fost intamplator. 7 si 7 inseamna Catalin si Anca. Ei au fost perfecti. De ce ? Pentru ca radiaza de la atata iubire! Catalin a fost cel mai implicat mire, din cati am vazut eu pana acum. Anca a fost o mireasca afectuoasa si dulce. Ne-au intrebat de muuulte ori, daca suntem bine, daca mai dorim ceva, pe tot parcursul zilei. Incepand de la Cununia Civila.

La sedinta foto, Catalin si Anca au adus, asa imbracati in mire si mireasa, apa rece pentru fotografi, intr-o geanta termica. Avem si dovada:) Rar se gandesc oamenii si la fotografi...:)

Nasii lor...atat de relaxati si veseli si binedispusi, incat ne molipseau si pe noi si pe toata lumea.

Asadar mirii nostri au fost de o gentilete si de un bun simt rar intalnit, inclusiv la petrecere. La masa noastra, a fotografilor, au fost parca mai multe ca la meseni. Meniu complet, bautura la discretie, inca de la inceputul petrecerii, mirele care ne intreba de nu mai stiu cate ori, daca mai dorim ceva.

Am avut situatii, la alte evenimente, in care am primit aperitivul imediat ce au inceput ospatarii sa straga de pe mese, de la invitati...si toate puse pe un platou mare. Si este o practica cunoscuta...de a oferi fotografilor si formatiei muzicale, ce ramane de pe la inivitati, din pacate. Sau chiar ne-am comandat si platit singuri apa sau un pahar de suc, caci pe masa noastra nu aveam decat farfuriile goale.

Catalin, in momentul in care ne-a facut o sugestie in legatura cu marturiile, si-a cerut de doua ori scuze...

Felicitarile noastre pentru ceea ce sunteti, dragii nostri miri!

Va multumim, Anca si Catalin si pentru muzica pe care ati ales-o! Nu ne-au durut urechile, dimpotriva...ne-am relaxat si noi ascultand muzica de calitate si cu mult bun gust. E vorba despre Proton Band, condusa de Adrian Plesca. In curand imagini si video cu acestia.

Casa de Piatra!

Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com