onderweg

by Hazza September. 05, 2010 3339 views

rail transport can be more effecient than road transport

35

141

*Hoera!!! Vandaag - 5 september - bestaat hèt programma voor de Nederlandse en Vlaamse vrachtwagenchauffeur of de kop af vijf jaar! Het eerste lustrum is een feit en daar zijn we als makers en de Wereldomroep best trots op.

Onderweg ontstond in 2005 uit het RNW verzoekplatenprogramma ‘Heb je even voor mij’, toen gepresenteerd door Daniel Dekker van de Tros. Al snel bleek dat het vooral chauffeurs her en der in Europa waren die een kortegolf-radio aan boord hadden en reageerden en plaatjes aanvroegen. Daaruit groeide de gedachte om deze beroepsgroep een eigen radioprogramma te geven.*

Gefeliciteert RNW, MAAR : je kan natuurlijk OVERAL Onderweg zijn..

  Be the first to like this post
Join the conversation
1
There is 1 comment, add yours!
Leif Petersson 9 years, 4 months ago

Great set, with a lot of variation :)

9 years, 4 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com