WINTER BIRDS - MADARAINK TÉLEN

MADARAINK TÉLEN:

Ezeket a fotóimat azért készítettem, hogy megmutassam, hogy némi gondoskodással mennyi segítséget tudunk adni ezeknek a kis élőlényeknek. Hiszen a nyáron bőségesen meghálálják ezt nekünk, a káros rovarok fogyasztásával, vagy csak egyszerűen a látványukkal. Ilyenkor mindig elgondolkozom, azon mennyire sokat nyújtanak számomra ezek a kedves lények. Sokszor százszor többet , mint egy hazug ember a környezetünkben……


WINTER BIRDS:

These are my photos I made to show that some care how much help we can give these little creatures. Because of the abundance meghálálják this summer for us, the consumption of harmful insects, or simply the látványukkal. In this case, always wonder, how much to give me these lovely creatures.

/ A fotókra a Creative Commons licencek a mérvadóak. A szerzői jog Magyarországon a szerző engedélyéhez köti a mű felhasználásának engedélyezését, függetlenül attól, hogy az haszonszerzés célját szolgálja-e. A Creative Commons-szal nem hozhat létre olyan helyzetet, ami a szerzői joggal ellentétes, így nem tehet közzé CC licenc alatt olyan műveket, melyek részben vagy egészben szerzői joggal védett műveket tartalmaznak. A Creative Commons tehát egy jogilag kötelező érvényű szerződés a mű alkotója és a felhasználók között. /

WINTER BIRDS

MADARAINK TÉLEN

Join the conversation!
  Login or Signup using following options to comment Login or Signup below to comment
  Login Sign up

  8 There are 8 comments, add yours!

  • #
   0
   2012.03.02 Edited

   Evajuhaszne.... Így van, hiszen minden jóérzésű ember segít ebben a fagyos időben a védtelen állatokon. Akinek esetleg kiskertje van még vissza is kaphatja ezektől madaraktól...Köszönöm a hozzászólásod, örültem a látogatásodnak.

  • #
   0
   2012.03.01 Edited

   LisaMarieGeorge....Thanks a positive opinion. Thanks for this visit.

  • #
   0
   2012.03.01 Edited

   Photodeclair ·....Thanks for the nice comment. Thank you for your friendly visit.

  • #
   0
   2012.03.01 Edited

   Iringo ....Köszönöm ezt a véleményed, sokszor nem csak fotózom az állatokat, madarakat, hanem igyekszem segíteni vagy etetni őket, mint most ezeket a kertemben felbukkanó madarakat.