Day 1 Blog Writing for Early Mornings

by Machteld Van Dongen September. 12, 2016 5297 views
Toen ik nog in Nederland zat heb ik veel van mijn vrienden beloofd dat ik een soort blog zou schrijven over alle interessante dingen die ik in dit verre Ierland mee zou maken. Ik weet, het is nu ongeveer 3 weken later, maar hier dan toch een blog. Geen blog zoals de vele reisblogs die je misschien al eerder tegen bent gekomen op Facebook, maar een photoblog. Een soort blog met een twist dus. Blog schrijven is namelijk een ware kunst. Hoezo kunst? vraag je je misschien af; maar er bestaan mensen die onder een dekentje met een kop koffie hele schilderijen van woorden kunnen maken zonder enige moeite of tegenslag. Ik ben er achter gekomen dat ik die kunst nog niet helemaal onder de knie heb^^ Vandaar dus de fotoblog. Ik hoop dat ik de motivatie vindt om elke dag 1 foto te plaatsen en er een blogpraatje naast te houden, zonder dekentje en thee maar in ieder geval niet minder gezellig!

Blog Writing for Early Mornings


Toen ik nog in Nederland zat heb ik veel van mijn vrienden beloofd dat ik een soort blog zou schrijven over alle interessante dingen die ik in dit verre Ierland mee zou maken. Ik weet, het is nu ongeveer 3 weken later, maar hier dan toch eindelijk een blog! Geen blog zoals de vele reisblogs die je misschien al eerder tegen bent gekomen op Facebook, maar een photoblog. Een soort blog met een twist dus. Blog schrijven is namelijk een ware kunst. Hoezo kunst? vraag je je misschien af; wel er bestaan dus echt mensen die onder een dekentje met een kop thee hele schilderijen van woorden kunnen fabriceren zonder enige moeite of tegenslag en echt waar, ik bewonder die mensen. Helaas, ik ben er achter gekomen dat ik die kunst nog niet helemaal onder de knie heb. Vandaar dus de fotoblog. Ik hoop dat ik de motivatie vind om elke dag 1 foto te plaatsen en er een blogpraatje naast te houden, zonder dekentje en thee maar in ieder geval niet minder gezellig!

Good morning, Irish friends:) I aired my new photoblog! If you're interested in any of my writings you'll probably find a weekly update of this blog on Facebook! I intend to post a photo of my Irish life every day and add a short story on what my life is like in this wet but beautiful country. I look forward to some of your comments! 


Love, Maeve

  Be the first to like this post
Join the conversation
2
There are 2 comments , add yours!
Anne Wisse 5 years ago

Leuk Machteld, ik zal het af en toe bekijken! :-)

5 years ago Edited
Machteld Van Dongen Replied to Anne Wisse 5 years ago

Haha mooi zo!

5 years ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com