NL-award

by Michael Jonker February. 15, 2008 1766 views

Ergens dit jaar zullen we [rtvutrecht.nl] de 2000e aflevering maken van Namen & Rugnummers Live en of dat nog niet genoeg is viel ons radioprogramma afgelopen woensdag in de prijzen. We kregen de NL-award [nl-award.nl] in de categorie “Sport” uitgereikt. Iets waar ik ontzettend trots op ben! En iets wat mogelijk is dankzij een club mensen die enorm gepassioneerd radio maken en een enorme liefde voor sport(ers) hebben. Ook de [rick-van-manen.hyves.nl] anderen [florismulder.web-log.nl] lieten dat [keesvangestel.web-log.nl] al blijken [tammens.web-log.nl]. Ik hoop dat we dit nog jaren samen mogen doen. Het verveelt mij in elk geval na bijna tien jaar nog steeds niet.
Eén man ontbrak noodgedwongen bij de uitreiking. Hierboven zie je hem, in de studio waar ook de winnende uitzending gemaakt werd.

Mijn regie-plekje.

Christian regelt de techniek.

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com