Op grote hoogte

by Michael Jonker February. 25, 2008 2752 views

Normaal gesproken kijk ik helemaal niet neer op studentenhuisvesting maar in dit geval was er geen ontkomen aan. Op het dak van het Van Unnik gebouw, in de Uithof in Utrecht, keek ik naar beneden en zag de spaceboxen opgestapeld staan. 234 gekleurde doosjes tussen de universiteitsgebouwen. Dat levert al gauw een half uur extra slaap op zo lekker dicht bij de collegezaal. Wel jammer natuurlijk dat je in het weekend veel meer dan een half uur kwijt bent om met een beschonken kop uit het centrum te geraken.
De ‘containers’ werden er in 2004 neergezet voor een periode van 5 jaar. Dat zou betekenen dat ze volgend jaar gaan verdwijnen.

En wie was toch die Van Unnik [portretten.library.uu.nl]? Dat was een hoogleraar in de uitlegging van het Nieuwe Testament en de oudchristelijke letterkunde.

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com