A nagy buli és Bondi Beach

by Vincze Norbert July. 28, 2007 1600 views

Ez a kép az új spanjaimmal készült a rektor úr welcome partyján. Balról: J.(nem emléxem) , Rohit, Martin és Philipp. Rohit egyenesen indiából, a többiek németek. Nagyon fura buli volt. A rektor minden nemzetközi diákot vendégül látott az egyetem dísztermében. Tulajdonképpen korlátlan sör, bor és pezsgő fogyasztással :) És ami még ennél is hihetetlenebb, hogy vendéglátónk egy üveg sörrel a kezében dzsalt a teremben és megpróbálkozott mindenkivel lepacsizni. Wow ez aztána lazaság! Nem tudom közületek ki látta már az egyetem rektorát, de az tuti h nem söröztetek vele! Persze a "formális" része után az estének jöhetett a szervezett kocsmatúra (pub-crew) Sydney belvárosának legfelkapottabb helyein. Csak győzze az ember pénzzel:)

A kocsmatúra nálam itt ért véget, a központi pályaudvon, ugyanis bőven lekéstem az utolsó vonatomat és jópár órát kellett szobroznom a kihalt peronokon.

Ez persze nem pont akkor éjjel készült, de a pangó peron miatt idevág.
Csak az összehasonlítás miatt a pályaudvaron 25 vágány van és ezek közül 10 megy tovább konkrétan a belváros felé, persze egy meredek lejtőután hirtelen a föld alatt teremve.

A következő 20 kép Bondi Beachen készült, amely Sydney legnépszerűbb strandja. Nem biztos hogy a legszebb, mindenesetre legközelebb van a belvároshoz. A sok fekete pötty a vízben ám nem madár, hanem a hullámokra várakozó megszámlálhatatlan elmebeteg szörfös, akit nem tart vissza a 14 fokos tengervíz és a 16 fokos levegő hőmérséklet.

Hát igen valahogy így parádéznak, lesz még közelebbi is, továbbiakban kommentár nélkül.

Arcomra fagy a mosoly, olyan hideg szél van.

A széles és több kilométer hosszú homokos tengerpart még télen is legalkalmasabb helye egy romantikus sétának, a beach ballnak, a kritkettezésnek, a piknikezésnek vagy a homokvárépítésnek.

Beach boys (Rohit és Martin)

Művész fotók jönnek. Lehet kritizálni!

  Be the first to like this post
Join the conversation
1
There is 1 comment, add yours!
Anna 10 years, 1 month ago

Szép képek!

10 years, 1 month ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com