Weekly Theme "Prime Lens" | Relaunch (Announcement), Help, Feedback.

A nagy buli és Bondi Beach

Ez a kép az új spanjaimmal készült a rektor úr welcome partyján. Balról: J.(nem emléxem) , Rohit, Martin és Philipp. Rohit egyenesen indiából, a többiek németek. Nagyon fura buli volt. A rektor minden nemzetközi diákot vendégül látott az egyetem dísztermében. Tulajdonképpen korlátlan sör, bor és pezsgő fogyasztással :) És ami még ennél is hihetetlenebb, hogy vendéglátónk egy üveg sörrel a kezében dzsalt a teremben és megpróbálkozott mindenkivel lepacsizni. Wow ez aztána lazaság! Nem tudom közületek ki látta már az egyetem rektorát, de az tuti h nem söröztetek vele! Persze a "formális" része után az estének jöhetett a szervezett kocsmatúra (pub-crew) Sydney belvárosának legfelkapottabb helyein. Csak győzze az ember pénzzel:)

A kocsmatúra nálam itt ért véget, a központi pályaudvon, ugyanis bőven lekéstem az utolsó vonatomat és jópár órát kellett szobroznom a kihalt peronokon.

Ez persze nem pont akkor éjjel készült, de a pangó peron miatt idevág.
Csak az összehasonlítás miatt a pályaudvaron 25 vágány van és ezek közül 10 megy tovább konkrétan a belváros felé, persze egy meredek lejtőután hirtelen a föld alatt teremve.

A következő 20 kép Bondi Beachen készült, amely Sydney legnépszerűbb strandja. Nem biztos hogy a legszebb, mindenesetre legközelebb van a belvároshoz. A sok fekete pötty a vízben ám nem madár, hanem a hullámokra várakozó megszámlálhatatlan elmebeteg szörfös, akit nem tart vissza a 14 fokos tengervíz és a 16 fokos levegő hőmérséklet.

Hát igen valahogy így parádéznak, lesz még közelebbi is, továbbiakban kommentár nélkül.

Arcomra fagy a mosoly, olyan hideg szél van.

A széles és több kilométer hosszú homokos tengerpart még télen is legalkalmasabb helye egy romantikus sétának, a beach ballnak, a kritkettezésnek, a piknikezésnek vagy a homokvárépítésnek.

Beach boys (Rohit és Martin)

Művész fotók jönnek. Lehet kritizálni!

Join the conversation!
    Login or Signup using following options to comment Login or Signup below to comment
    Login Sign up

    There is 1 comment, add yours!