Wii

by Urmas April. 04, 2010 4120 views

Soetasime Wii [uk.wii.com]ning tasakaalulaua (see mille peal Jonsu seisab). Tasakaalulaud annab võimaluse palju erinevaid mänge mängida. Üks lihtsamaid on see kui pingviin püüab jääpanga peal tasakaalu hoides kalu. Sellega saab ta kenasti hakkama .

Helen higistab hula-rõngaste keerutamisega

  Be the first to like this post
1
1 Comment, Comments are turned OFF.
Maire Reier 11 years, 1 month ago

newscientistis raakis, et see tasakaalulaud on nii hea tundlikusega, et seda kasutatakse rehabilitatsioonis - et kellel on insult vms olnud voi ei suuda kaia aga on vaja opetada kaima, ning selleks vaja uurida et kuskohas inimesel jala raskuskese on jne. Spetsiaalne laud on mingi $11 000, iga taastusravi osakond ei joua osta, aga Wii on palju odavam ja sama tundlikusega, tuleb lihtsalt veidi ymber progreda ..ehhehe .cool eksole!

11 years, 1 month ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com