London - lahkumine

by Urmas May. 06, 2012 5244 views

Watney Marketi peatuses, ootamas busse - kahjuks oli tipptund ja esimesse bussi ei mahtunud, teine oli samuti pilgeni täis, siis mõtlesime juba takso peale, kui Maire nägi kolmandat bussi, kuhu imekombel koos käru ja kohvritega ära mahtusime.

Suhteliselt õigel ajal jõudsime Liverpool street Station'isse ja ostsime piletid ära rongile Standstedi. Pildi tegemise hetkel on kõik veel õnnelikud ja ei aima et rongid ei liigu ning kohe hakatakse sellest rahvast informeerima.. Varsti selgub et rongile pole mõtet minna ja ehk jõuab lennujaama bussiga, kõik hakkavad busside poole tormama, meie aeglasemalt sest titekäru ja kaks kohvrit..

Saime majast välja peaaegu tänavale kui üks jaama töötaja järgi jooksis ja selgus et rongiga saab kohe korda ning saime suure tunglemisega rongi peale, nii kiire ja stressirohke, et jäi isegi Mairega kallistamata. Pressisime nahaalselt end sakslaste nina ees istuma ja kui liikuma saime, siis tegin pildi. Maire saatis veel SMS-i et mõned eestlased jäidki sellest rongist maha. Ilma Maireta oleks meiegi ilmselt maha jäänud..

piinlikult detailne turvakontroll läbitud, kõik titetoidud tuli Luukasele turvakontrolli silme ees sisse sööta et näidata et need pole pommid. Oleme ühes itaaliapärases kohvikus, ees suured kohvid ja pizza-sarnased palakesed. Joonas sai oma lemmikut - Danish Pastries ehk Moskva saiakest :)

õigel ajal saime ka kohvikust tulema, ning saime bussiga Easyjeti järjekorda just sel hetkel kui speedy boardingu kliendid hakkasid liikuma, väikelastega pered olidki kohe järgmised. ees ootab 2,5h lendu. Luukas jäi alles reisi lõpupoole üheks tunniks magama, ärkas enne maandumist üles.

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com