James Blunt

by Mart Reinson February. 15, 2009 14208 views

Nitro-shot Eesti iibele

Suundudes pühapäeva õhtul Saku Suurhalli poole, tabas mind kerge imestus, et hoolimata “raskest ajast” on kontsertihalli esine autosid paksult täis, ning ka väike ummik tekkinud. Pole väga vigagi ju, Gun'il kindlasti hea meel :) Teine asi, mida märkasin- ainult naised. Halli läheduses pidin jupp aega otsima, enne, kui mõnd sookaaslast nägin. A seda võis ka ju arvata. Miks peaksid mehed tahtma kuulata-vaatadata mingit välismaa meest, kes heleda häälega armastusest laulab- mehed võtavad viina.
Siiski ei olnud ma ainuke mees kontsertil. Mõned olid veel. Aga kindlasti olin ma üks väheseid, kes ei kaenud kontserti, hoides kellelgi ümbert, käest, või millestki muust kinni.
Ok. Kontsertist kah veidi. Mul vahest veab ja satun kuulama esinejaid, kellest ma õieti ei tea ööd ega mütsi. Nii ka James Bluntiga. OK, nähtud on see video, kus on jube külm ja raadiod vist kah mängitavad teda usinasti. Aga et ma sihilikult oleks kuulanud teda- seda mitte. Kuigi valdav enamus laule olid sellist laadi, mille saatel hea iivet on tõsta, sattus sekka ka mõni, mis pani jala tatsuma ning kergelt svunkima- Cuz I Love you. Just tolle loo keskel hüppas Blunt lavalt alla ning tegi seda, mida Maarjamaal on varem teinud teatud mugandustega Bryan Adams ning Clawfinger- jooksis läbi rahva saali keskel olevale väikesele lavale, ning esitas paar lugu sealt. Muuhulgas ka Goodbye My Lover. Tollel hetkel mõtlesin, et need akrediteeringutega kaasnevad 3-loo-piirangud, on jubedad fotograafide piinajad. Hetk on, valgus on, tahtmine on, fotokas on aga ära antud ning mõtled, et peaks ehk järgmine kord ka seebika kaasa võtma. Ehh…. whacha gonna do?
Eestlased on laulurahvas, vähemalt nii nad väidavad. Kontsertitel see tihti välja ei paista, kuna enamasti peavad artistilt meie publikust häält tangidega välja kiskuma. Mitte aga seekord. Blunt mängis klaveril Goodbye My Lover'it ning kui saabus refrääni koht, jäi ta ise vakka naiskoorid jätkasid “Goodbye my lover, goodbye my friend…” Hämmastav. Lahe.
Lisaloo, Same Mistake, ajal niutsusin jälle endamisi, et miks mul fotokat käes ei ole-valgustus oli lihtsalt fantastiline: low key tagant valgus, mis joonistas välja kõigi bändimeeste siluetid. Vapustavalt ilus lahendus minu arvates. Kadreerisin endamisi. Hevikate paarike minu ees suudles. Ehk õhtul kutil veab :) Mõtlesin, et peaks naisele lilli viima.
Koju sõites tuli raadiost Faith No More'i “Easy”. Mõeldes, et elu on ikka ilus, märkasin et olin jõudnud ammu maanteele ning sõitsin endiselt 60-ga :)

Tänud: BEM Agency

  Be the first to like this post
Join the conversation
2
There are 2 comments , add yours!
David Cardona 12 years, 3 months ago

pOwErfUl!

12 years, 3 months ago Edited
Jacki 12 years, 5 months ago

Nicely done shots!

12 years, 5 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com