Kota Kinabalu to Kundasang #2

by Shereena Saini September. 19, 2019 318 views

Taken around Kota Kinabalu National Park on our last day in Sabah

Lepas check-out, kami ke Kinabalu National Park. Yelah, takkan dah sampai Kundasang tak pi pulak kan? Rugilah macam tu, sebab ntah bila lah lagi dapat sampai kesini.

Harga masuk / entrance fee: RM5 / adult (Malaysian)

Ni salah satu hotel / guesthouse yang ada kat dalam Kinabalu National Park. Time kami kat situ, penuh lah gak ngan tourist from China.

Ni salah satu hotel / guesthouse yang ada kat dalam Kinabalu National Park. Time kami kat situ, penuh lah gak ngan tourist from China.

What a little yoga can't help.

What a little yoga can't help.

Pisang hutan.

Pisang hutan.

Mossy ground. Ni macam kat a few gunung-ganang kat Semenanjung. Lembut je kalau pijak/pegang

Mossy ground. Ni macam kat a few gunung-ganang kat Semenanjung. Lembut je kalau pijak/pegang

  Be the first to like this post
Join the conversation
0
Be the first one to comment on this post!
Up
Copyright @Photoblog.com