Challenge, repte, desafío, défi...

by Txerra Cirbian November. 12, 2007 3121 views

Quan la Sunshineand [photoblog.com] (atenció a la seva imatge, molt entranyable) em va dir que el tema de dilluns era un “challenge”, un repte, un desafiament, vaig pensar que no tenia cap possibilitat. Era tot un “repte”. I em vaig recordar d'aquesta imatge, al recent Saló del Manga, a L'Hospitalet. Em va fer gràcia retocar una mica els personatges, però deixant en evidència aquest fons de gent passejant, com si fos un còmic.
(When Sunshineand said to me that the Monday subject was “challenge”, I thought that it did'nt have any possibility. But I remembered this image, in the International Comic's Fair, at the L'Hospitalet city)

  Be the first to like this post
Join the conversation
4
There are 4 comments , add yours!
Zajä…C 12 years, 9 months ago

It absorbs the attention.

12 years, 9 months ago Edited
Jet28 13 years, 2 months ago

That's amazing!

13 years, 2 months ago Edited
Carme 13 years, 2 months ago

Muntatge interessant, especialment el fet de no retallar acuradament la imatge de primer pla i donar un toc d'irrealitat al fons

13 years, 2 months ago Edited
Miclaud 13 years, 2 months ago

Nice!!!

13 years, 2 months ago Edited
Up
Copyright @Photoblog.com